Belangrijke mededeling van het parochiebestuur over Kerstvieringen.

In overleg met de lokale raad van parochie Sint Joseph is besloten om het advies/richtlijnen van het kabinet/bisdom te volgen
om geen vieringen te houden op Kerstavond 24 december a.s..
De vieringen zullen nu gehouden worden op 1ste Kerstdag 25 december, 2de Kerstdag 26 december om 9.30 uur.
Voor de vieringen blijft de verplichting om zich van te voren op te geven bij Ageeth Backer (06-28396815), net zoals bij de vieringen op zondagochtenden.
Uiteraard mag men meerdere dagen opgeven, mits er plaats is, zodat een ieder de mogelijkheid krijgt om een Eucharistieviering bij te wonen.
Uiteraard gaan de andere vieringen gewoon door ook op 27 december en voor de vieringen op doordeweekse ochtenden hoeft men zich niet op te geven.

Er is een nieuw parochieblad uit, van Kerst 2020. Klik op de knop links om deze te lezen.

De vieringen van de Sint Jozefparochie zijn in de Meerpaal naast de kerk.
Doordeweeks (behalve woensdag) om 9.00 uur en iedere zondag om 9.30 uur.
Op donderdagavond zijn er vespers om 19.30 uur.

In verband met de coronamaatregelen is er maar een beperkt aantal plaatsen,
daarom moet u zich voor de vieringen op zondag vooraf aanmelden bij Ageeth Backer of 06-28396815

Kijk ook eens op de facebook-pagina van de Vrienden van de Jozefkerk.