Grote Familiedag Sint Jozefparochie Velsen Noord


Laat uw familie en vrienden kennis maken met onze Sint Jozefparochie.
Dat kan op 9 september 2012 aanstaande, want dan wordt de grote familiedag gehouden rondom de kerk. We starten de familiedag met een Heilige mis om 10.00 uur, hierin zal hulpbisschop Hendriks voorgaan. Om 12.00 uur zal na het drinken van een kopje koffie in onze MEERPAAL, gestart worden met de loop/puzzeltocht door Velsen Noord.

Vanaf 14.00 tot 15.30 uur kunt u meedoen aan de volgende spelletjes: Ringgooien om arm pastoor, het maken van een puzzel met de beeltenis van Jozef en Maria, darten, sjoelen, zenuwspiraal, gatenkaasspel en blikgooien. Deze spelletjes zullen gehouden worden op het kerkplein en op het plein bij de MEERPAAL. Ook is er een foto puzzel wedstrijd welke opgesteld is rondom de kerk. Tevens is er een springkussen, grabbelton en schminken en haarvlechten voor de kinderen. Een muzikaal optreden staat gepland om 14.30 uur. De familiedag duurt tot ongeveer 15.30 uur.

De gehele dag zijn er drankjes en hapjes te koop tegen lage prijzen.

U bent van harte uitgenodigd. Om een beeld te krijgen van het aantal bezoekers die dag, wordt u gevraagd onderstaande strook in te vullen en daarop voor zover mogelijk aan te geven met hoeveel personen u denkt deel te nemen aan de familiedag. U kunt de strookjes inleveren achter in de kerk, of op onderstaand adres.

Ivana van der Ham
van Rijswijkstraat 5
Velsen Noord.

U kunt deze informatie vinden ook op onze website: www.jozefkerk-velsen-noord.nl en uw aanmelding mailen naar: vander.ham@zonnet.nl.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Invulstrookje graag inleveren vr 26 augustus 2012.


ik _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ kom met _ _ _ _ personen

ik(we) doen wel/niet mee met deze spellen

ik(we) doen wel/niet mee aan de looppuzzeltocht door Velsen Noord

Sint Jozefparochie is n grote familie!


Terug